Bărbatul din judeţul Constanţa care, săptămâna trecută, şi-a ucis fata în vârstă de 14 ani, strângând-o de gât, a fost arestat preventiv de către Tribunalul Constanţa, pentru 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă. Bărbatul nu şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi susţine că fata s-a sinucis.

Tatăl Elenei, în vârstă de 47 de ani, a fost externat, miercuri, din Spitalul Judeţean Constanţa, fiind reţinut apoi pentru 24 de ore.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Constanţa, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, pentru omor calificat.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Conform procurorilor, bărbatul nu şi-a recunoscut fapta, spunând că fata lui s-a sinucis injectându-şi o substanţă otrăvitoare, dar el nu a putut explica urmele de pe gâtul fetei.

Anchetatorii susţin că în jurul gâtului victimei erau nişte înţepături, dar acestea nu au avut vreo legătură cu moartea, fiind superficiale şi neproducând niciun efect în organismul ei.