Un român de 36 de ani, din Treviso, a fost arestat de carabinieri, în faţa unui restaurant din San Biagio di Callalta.

Tânărul şi-a lovit năprasnic atât soţia, cât şi copilul în vârstă de 6 ani, care încerca să-şi apere mama.

Articolul continua dupa recomandari

Mama şi copilul, găsiţi inconştienţi de carabinieri, în faţa restaurantului

O situație de violență rară a avut loc în Treviso, în faţa unui restaurant din San Biagio di Callalta, încheiată cu arestarea unui român în vârstă de 36 de ani.

Bărbatul, alături de soție și fiul său în vârstă de 6 ani, au luat masa la un restaurant din San Biagio di Callalta, în zona Treviso. După masă, chiar în afara restaurantului, a izbucnit o ceartă între soţ şi soţie, iar copilul celor doi a început să plângă şi a încercat să-şi apere mama.

Potrivit ilfriuli.it, femeia a fost lovită puternic, prăbuşindu-se inconştientă la pământ, apoi furiat bărbatului s-a îndreptat către copil.

Mama şi copilul, găsiţi în stare de inconştienţă de medici

Cererea de intervenție din partea angajaţilor restaurantului a primit răspuns imediat din partea carabinierilor şi a ambulanței. Mama și copilul au fost găsiţi în stare de inconştienţă şi duși de urgenţă la spital.

După ce au fost consultate de medici, victimele au primit prognostic de aproximativ 10 zile de spitalizare, pentru a se recupera după bătaia primită.

Românul a fost arestat pentru violenţă în familie

Bărbatul a fost arestat de Carabinierii din Treviso, însă presa italiană precizează că nu a fost pentru prima dată când bărbatul şi-a maltratat femeia și fiul, dar soţia nu a făcut niciodată o plângere împotriva sa.