Tânărul mort în groaznicul accident de la Sâmbăteni, judeţul Arad, era pompier voluntar în comuna Şagu.

El participase la numeroase misiuni de salvare, iar astăzi a fost scos din maşina strivită chiar de cei alături de care a salvat oameni.

Articolul continua dupa recomandari

Mihai Cătălin Doru, în vârstă de 30 de ani, lucra de mai mulţi ani pentru Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şagu din judeţul Arad.

Alături de colegii lui, dar şi de cei ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Mihai a intervenit în numeroase cazuri de incendii sau chiar accidente rutiere grave.

Mihai Catalin Doru a murit in urma accidentului de la Sambateni din AradVezi 2 imagini în Galerie

În această dimineaţă, tânărul de 30 de ani se afla la volanul unui microbuz când, la un moment dat, în timp ce se deplasa pe DN 7, în afara localităţii Sâmbăteni, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens.

Maşina a pătruns pe sensul opus, acolo unde a intrat în plin într-un camion. Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Colegii lui Mihai a postat pe Facebook mesaje emoţionante de adio: 'Mereu cu zâmbetul pe buze, mereu cu un caracter distins, dragul nostru viteaz coleg, astăzi din viață tu te-ai stins'.