Un accident cumplit a avut loc, marţi seară, pe drumul dintre Dorohoi și Botoșani, la Dealu Mare. Un tânăr de 27 de ani a murit, după ce maşina în care se afla s-a izbit de o remorcă.

Nicolae Gabură se afla pe scaunul din stânga al unui autoturism Audi cu volan pe dreapta, care circula dinpre Botoșani spre Dorohoi.

Articolul continua dupa recomandari

La Dealu Mare, o mașină cu remorcă ieșea dintr-o curte cu spatele, şoferul bolidului Audi cu numere de Bulgaria, de 28 de ani, din Păltiniș, neputând evita accidentul.

În urma impactului, maşina a lovit un parapet ricoșând apoi în altul şi ajungând pe cealaltă parte a drumului şi a rămas fără cupolă.

Şoferul, Razvan Atudosoaie, a scăpat cu câteva răni. 

Din păcate, prietenul lui care se afla pe scaunul din stânga, Nicolae Gabură, de 27 de ani, a fost blocat cu picioarele sub bord.

În momentul în care au sosit salvatorii la fața locului, tânărul era inconștient. A fost scos de pompierii de la descarcerare, preluat de echipajul de la Ambulanță și transportat la spitalul din Dorohoi. El a murit la scurt timp, din cauza gravelor traumatisme suferite la cap.

"Iartă-mă, prieten drag!"

Într-un mesaj emoţionant postat pe Facebook, Răzvan Atudosoaie şi-a cerut iertare prietenului său care şi-a pierdut viaţa în urma acestui accident.

Au urmat sute de mesaje de condoleanţe de la prieteni, rude şi familie.

"Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca! Sa l rugam pe Dumnezeu sa dea putere familiei sa depaseasca aceasta imensa durere! Condoleante!"

"Sincere condoleante,Dumnezeu sa l odihneasca si tu sa treci cu bine peste aceste momente grele"

"Doamne fereste numi vine sa cred ...Dumnezeu sa te ierte Nicu si o sa ramai mereu in inima noastra ,nu te vom uita niciodata"

"Dumnezeu sa îl ierte!!!!viata e nedreapta,prea tânăr a plecat din păcate!!!!"

"Dumnezeu să-l ierte, avea un suflet mare, Razvane tu sa fii tare sa poți sa treci peste aceaste momente grele, așa a vrut bunul Dumnezeu să-l ia la dansul"

"Dumnezeu sa il ierte.condoleante. fii tare Razvan sa poti trece peste aceasta tragedie".