Incident tragic în București! O femeie a căzut de la etaj dintr-un bloc de pe șoseaua Vitan-Bârzești. Impactul cu solul a fost atât de puternic, încât eforturile medicilor veniți să o salveze nu au avut niciun efect. Vecinii nu o cunoşteau, aşa că anchetatorii încearcă acum să îi stabilească identitatea şi să afle exact ce s-a întâmplat.

Sectorul 4 al Capitalei, ora 21. În fața unui bloc, paramedicii duc o luptă pentru viaţă. O femeie de 29 de ani s-a prăbușit pe asfalt de la înălțime, complet dezbrăcată.

Articolul continua dupa recomandari

Vecinii au fost cei care au dat alarma.

”Coboară prietena mea și îmi spune deschide-mi repede ușa că s-a aruncat cineva. La scurt timp când s-a aruncat am văzut, era jos”, dezvăluie o martoră.

”Am zis că e o păpusă prima dată și apoi am văzut că a mișcat puțin capul și mâna. Nu s-a auzit nici zgomot măcar, nici în momentul impactului”, spune altă martoră.

Medicii au continuat manevrele de resuscitare preț de zeci de minute, însă impactul cu solul a fost unul extrem de dur.

Tânăra suferea de depresie

Martorii spun că femeia ar fi căzut de la o înălțime de peste 15 metri. Deși paramedicii au ajuns în doar câteva minute, aceasta nu a mai avut nicio șansă.

Tânăra e medic veterinar, locuia cu chirie la un apartament de la etajul 6 din complex, împreună cu iubitul său de 30 de ani. Surse din anchetă spun că ar fi suferit de depresie pentru că nu ar fi avut loc de muncă. 

Ușa apartamentului era încuiată cu cheia în yală, pe dinăuntru și a fost deschisă cu ajutorul unui echipaj de încarcerare. Iubitul tinerei nu era acasă la momentul tragediei.

Ce anume s-a întâmplat este acum sarcina procurorilor şi a poliţiştilor să afle. Incidentul s-a petrecut într-un complex privat de locuințe aflat la doar câteva zeci de metri de unul dintre cele mai mari hoteluri din Bucureşti.