O tânără în vârstă de 23 de ani, din comuna Coșești, județul Argeș, însărcinată în șase luni, a murit în ambulanța care o ducea către un elicopter SMURD pentru a o transporta la un spital din București.

Însărcinată în șase luni, tânăra din Coșești a fost internată, în urmă cu trei zile, pe Secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județen de Urgență Pitești, fiind sub strictă supraveghere, din cauza unor probleme grave de sănătate.

Articolul continua dupa recomandari

Medicii au fost nevoiți să o intubeze pentru a o ajuta să respire, iar ieri au solicitat intervenție unui elicopter SMURD pentru a o transporta pe fată la un spital din București.

Elicopterul urma să aterizeze pe platoul de lângă stadionul 'Nicolae Dobrin' din Pitești pentru a o prelua pe tânăra însărcinată și pentru a o transporta la Spitalul 'Elias' din București, notează ziarulargesul.ro.

În ambulanța care o ducea către locul de preluare, tânăra a intrat în stop cardio-respirator, astfel că medicii au început manevrele de resuscitare și au abandonat misiunea de transfer.

Astfel, ambulanța s-a întors la spitalul din Pitești, însă din nefericire, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, tânăra a murit, iar copilul nu a putut fi salvat.