O tânără din Timişoara s-a luptat eroic cu un tâlhar care a vrut să-i fure poseta. Sesizând pericolul, prietenele fetei s-au făcut nevăzute într-o clipită, însă ea nu a fugit.

Şi-a infruntat agresorul faţă în faţă şi a l-a lovit şi ea cât de tare a putut. Deşi era lovită în faţă, nu s-a lăsat şi s-a luptat până la capăt.

Articolul continua dupa recomandari

Totuşi, tânărul a avut câştig de cauză şi a fugit cu poşeta fetei.

Lupta celor doi a fost suprinsa de o camera de supraveghere aflata pe strada. Pe imagini se poate vedea intreg filmul atacului.

Ulterior, individul a folosit cardul bancar pe care l-a gasit in poseta tinerei talharite. A facut mai multe cumparaturi sub 100 de lei pentru a nu i se cere de catre vanzatori codul PIN, intrucat era un card contactless.

Shoppingul i-a fost insa monitorizat, astfel ca politistii de la Biroul de Investigatii Criminale i-au intuit repede traseul si in cursul dupa-amiezii l-au inconjurat si l-au incatusat. La mai putin de 12 ore de la atac.

Mai mult, oamenii legii au reusit sa recupereze poseta tinerei atacate, cu toate bunurile in ea.

Talharul este un barbat de 33 de ani care le-a vorbit politistilor numai in engleza, astfel ca au adus la audieri si un translator. Aceasta, desi agresorul este roman get beget, care a petrecut cativa ani in Marea Britanie la munca, scrie presa locală.

„Vineri seara, in apropiere de miezul noptii, un barbat in varsta de 33 de ani ar fi deposedat prin violenta o fata de poseta, telefonul mobil si carduri si a folosit cardul contactless. Barbatul a fost identificat in jurul orelor pranzului si depistat in Timisoara in cursul serii. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore„ au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Atacatorul va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru talharie.