Atac sălbatic într-o sală de jocuri din Timişoara! O tânără a fost lovită cu pumnii, cu picioarele şi apoi cu un scaun de un client furios că a pierdut bani la păcănele. Ameninţată cu un cuţit, victima i-a dat agresorului două mii de lei şi două telefoane, ca să scape cu viaţă.

Camerele de supraveghere au surprins atacul de o violenţă extremă. Tânăra de 22 de ani este lovită cu  pumnii, cu picioarele, apoi cu un scaun. Când încearcă să se ridice, agresorul o pune din nou la pământ. 

Articolul continua dupa recomandari

În sala de jocuri, la momentul atacului, erau doar victima şi agresorul ei.  Furios că a pierdut bani la păcănele, tânărul s-a răzbunat pe angajată. 

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt la IPJ Timiş: Sub ameninţarea unui cuţit a determinat-o sa-i înmâneze suma de 2000 de lei şi 2 telefoane mobile. 

Atacul a avut loc puţin după ora prânzului, când sala de jocuri nu era păzită. Agresorul a fost prins de poliţişti după patru ore. Avea la el o parte din banii luaţi sub ameninţare şi cele două telefoane mobile. Este acuzat de tâlhărie calificată. Are 27 de ani şi a mai fost condamnat pentru furt din locuinţe. De data aceasta, a băgat o tânără în spital. 

Tânăra nu a venit la lucru, medicii i-au recomandat cateva zile de repaos, după loviturile grave pe care le-a primit.

Colegii spun ca incidentul a afectat-o şi că, cel mai probabil, va avea nevoie de ajutorul unui psiholog. 

Este al doilea atac, în numai o lună, într-un bar cu jocuri de noroc din Timişoara. În decembrie, un bărbat înarmat cu o macetă a încercat să fure banii unui casier. A fugit, însă, când acesta a apăsat butonul de panică.