O tânără a fost bătută și umilită în plină stradă, în Pitești, de un individ. Conform presei locale, agresorul a scăpat doar cu un avertisment, pentru că victima nu a făcut plângere.

O înregistrare video amator arată momentul în care tânăra este agresată de un individ. Scena s-a consumat sâmbătă, în zona Pasajului Magnolia din Pitești.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăra este lovită în repetate rânduri de individ. Este trasă de păr și lovită de un coș de gunoi. Apoi, victima e târâtă pe jos și aruncată într-un stâlp de susținere al unui panou publicitar.

”Poliția”, strigă femeia, cerând ajutor.

Individul își lovește din nou cu furie victima și strigă cu putere. Poate fi auzit, deși înregistrarea a fost făcută de pe cealaltă parte a străzii, de la etajul unui bloc.

Înregistrarea video are 1 minut și 10 secunde și poate fi vizionată AICI. Vă avertizăm însă, sunt imagini cu un puternic impact emoțional.

Agresorul a primit doar avertisment

Surprinzător, pe toată durata înregistrării, nimeni nu intervine în ajutorul tinerei bătute.

Conform epitesti.ro, cazul a ajuns în atenția poliției, dar agresorul a primit doar avertisment pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, pentru că victima nu a făcut plângere.

Surse din anchetă spun însă că se va întocmi un dosar pentru lovire, însă tânăra va fi așteptată în termen de 60 de zile pentru a face plângere. Atât victima, cât și agresorul, sunt din localitatea Mărăcineni, județul Argeș.