O tânără de doar 18 ani, care ajuta bătrânii din comună la curăţenie şi nu cerea nimic în schimb, a cedat tentaţiei şi a furat 2500 de lei de la un vecin.

Poliţiştii din Cavnic au întocmit deja dosar penal şi o cercetează pe fata de 18 ani pentru furt din locuinţă. Ea este deja majoră, aşa că riscă puşcăria.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit poliţiştilor, din primele verificari efectuate, a rezultat că tânăra de 18 ani s-a oferit să ajute un bătran de 81 de ani la curatenie şi, într-un moment de neatenţie al acestuia, i-a sustras suma de 2.430 lei, dintr-o camera a locuintei.

Imediat dupa ce a plecat, batranul s-a dus direct la bani, i-a numărat, dându-şi seama ca ii lipsesc banii, sesizând poliţia, precizează şi IPJ Maramures.

In urma masurilor specifice, politistii au depistat-o cu operativitate pe tanara, reusind totodata sa recupereze prejudiciul.

Banii sustrasi au fost restituiti victimei, iar politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a banuitei, urmand ca la finalizarea acestora sa propuna masuri legale.