O tânără de 19 ani a murit la câteva străzi de casă, în Bucureşti, într-un accident provocat de un colg de muncă. Acesta a intrat într-o intersecţie fără să se asigure şi maşina lui a fost lovită de un autoturism care circula regulamentar.

Grav accident de circulaţie, noaptea trecută, în cartierul Militari din Capitală. Două maşini s-au lovit violent, după ce un şofer nu a acordat prioritate la intrarea într-o intersecţie. O tânără de doar 19 ani şi-a pierdut viaţa în urma impactului. Fata se afla în maşină cu un coleg de serviciu care se oferise să o ducă acasă, după ce şi-a terminat programul de lucru. Tragedia s-a petrecut la doar câteva străzi de locuinţa tinerei. 

Articolul continua dupa recomandari

Cu doar câteva minute înainte de nenorocire, fata în vârstă de 19 ani îşi terminase programul de lucru la salonul în care lucra. Un coleg s-a oferit să o ducă acasă, dar cursa i-a fost fatală. La intrarea într-o intersecţie din sectorul şase, maşina a fost lovită în plin de un alt autoturism care circula regulamentar. Pentru tânăra aflată pe bancheta din spate, salvatorii nu au mai putut face nimic.

O a treia persoană a fost rănită în urma impactului de seara trecută, dar a refuzat transportul la spital.
Ambii şoferi au fost duşi la audieri. Iar trupul tinerei a fost transportat la Medicină Legală, pentru necropsie.