Oroare la Vicovu de Jos, în Suceava. O bătrână de 72 de ani a trăit momente de groază, vineri seară, după ce un individ a dat buzna peste ea în casă.

În jurul orei 20.30, în timp ce era singură în locuinţă, femeia s-a trezit atacată de un bărbat. Înainte de a intra peste bătrână, agresorul a deşurubat becul din camera prin care a intrat, ca să nu fie văzut.

Articolul continua dupa recomandari

Apoi a început nenorocirea. Potrivit monitorulsv.ro, tânărul de 33 de ani a chinuit-o trei ore şi jumătate pe femeie, perioadă în care a fost ameninţată cu moartea dacă nu îi îndeplineşte agresorului poftele animalice.

Calvarul a luat sfârşit abia când biata femeie a reuşit, într-un moment de neatenţie al individului, să fugă din casă şi să strige după ajutor, alertându-şi vecinii.

Rămas singur în casă şi de teamă să nu fie prins de vecini, tânărul şi-a lăsat hainele şi telefonul mobil şi luat-o la fugă gol puşcă pe calea ferată.

Violatorul din Vicovu de Jos, arestat pentru 30 de zile

A fost săltat câteva ore mai târziu de poliţişti şi dus la audieri.

Iniţial, nu a recunoscut nimic. Apoi, le-a povestit poliţiştilor că în seara zilei de 12 aprilie 2019, în timp ce era mort de beat, a intrat în locuinţa femeii în vârstă de 72 de ani şi a violat-o. A mai spus că nu-şi aminteşte dacă a agresat-o pe septuagenară, deşi femeia este plină de vânătăi.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de sâmbătă a fost arestat 30 de zile. El este acuzat de comiterea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu.