Culmea tupeului pentru un tânăr ucigaş din Vaslui, care a omorât-o pe fosta soţie, mama celor 4 copii pe care îi aveau împreună.

Andrei Negruţ a cerut să fie judecat în libertate.

Articolul continua dupa recomandari

Oribila crimã a avut loc în satul Untesti, comuna Bogdãnesti. Simona Balan, de 21 de ani, mamã a patru copii, a fost ucisã cu douã lovituri de cutit de fostul concubin, Andrei Negrut, de 28 de ani, cu care avea copiii.

Acesta, pãrãsit de Simona Balan de peste un an, din cauza violentei familiale, s-a dus peste fosta concubinã, care era acasã la mama ei, cu copiii. Fãrã sã spunã nimic, Andrei Negrut i-a înfipt cutitul de douã  ori în gât Simonei, care s-a prãbusit într-o baltã de sânge în fata copilului si a familiei. Ambulanta sositã la fata locului a putut doar sã constate decesul.

Magistratii Tribunalului Vaslui au respins cererea formulatã de cãtre Andrei Negrut, bãrbatul din localitatea Untesti care si-a ucis concubina, mamã a patru copii, cu douã lovituri de cutit în gât.

Instanta a decis prelungirea mandatului de arestare si l-au obligat pe contestatar la plata a 130 de lei, cheltuieli judiciare. Decizia Tribunalului nu este definitivã si poate fi atacatã în termen de 48 de ore de la comunicare.