Scene cumplite, noaptea trecută, la o nuntă ce s-a desfăşurat într-un restaurant din Giroc, lângă Timişoara. Un tânăr de 38 de ani, care pregătea spectacolul de artificii pentru invitaţi, a murit după ce încărcătura i-a explodat în faţă.

Au fost momente de groază la o petrecere de nuntă în Giroc, în noaptea de duminică spre luni.

Articolul continua dupa recomandari

În timp ce petrecăreţii dansau şi asteptau unul dintre cele mai importante momente ale evenimentului, focul de artificii, s-a întâmplat o nenorocire.

Artificierului, un tânăr de 38 de ani, aflat în grădina localului, care pregatea surpriza pentru oaspeţi, i-a explodat în faţă încărcătura explozivă.

Mutilat de artificii, sub ochii copilului

Omul a fost mutilat în urma deflagraţiei, faţa fiindu-i zdrobită chiar sub ochii propriului copil pe care îl luase cu el să se bucure de focul de artificii la care muncea.

Echipajul de prim-ajutor venit la faţa locului l-a resuscitat minute în şir pe tânărul artificier, însă, din păcate, medicii au fost nevoiţi să declare decesul.

Din primele informaţii, artificierul ar fi stat prea aproape de încărăcătura explozivă în timpul pregătirilor, o defecţiune producând pe neaşteptate explozia.

Copilul a fost preluat şi el de medici în stare de şoc şi i-au fost administrate calmante, micuţul fiind martor la întreaga nenorocire, scrie opiniatimisoarei.ro.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu precizie cum s-a produs tragedia, mai ales că tânărul era experimentat, lucrând de foarte mulţi ani la firma care asigura artificiile la evenimente.