Momente cumplite pentru o familie din Argeş. Băiatul de 18 ani a fost găsit mort în casă. Adolescentul picase examenul de bacalaureat şi se certase rău cu părinţii. Mama lucra în străinătate şi tocmai se afla în drum spre casă, când a aflat de nenorocire.

O primă ipoteză a anchetatorilor este că tânărul s-a sinucis. Pentru că făcea sport la sală, există însă şi varianta să fi luat multe suplimente pentru masa musculară, care i-ar fi fost fatale.

Articolul continua dupa recomandari

Băiatul era singurul copil al familiei şi locuia doar cu tatăl. Mama era plecată în străinătate, la lucru. Chiar bărbatul l-a găsit fără suflare în casă şi, în stare de şoc, a chemat ajutoare.

Din păcate, nu s-au mai impus manevre de resuscitare, moartea survenind cu mai multe ore în urmă -  Mihaela Barbu, medic ambulanţă

Tânărul era elev la un liceu din Topoloveni. A dat examenul de bacalaureat şi a picat la două materii, lucru care i-a supărat tare pe părinţi şi a determinat-o pe mamă să se întoarcă în ţară.

Aştepta pe maică-sa să vină că e plecată în afară şi văzui salvarea că vine. Şi am auzit că l-a găsit mort în casă - vecin

Prima variantă a poliţiştilor este sinuciderea, de teama unei confruntări cu părinţii. Băiatul era şi pasionat de sport. Lucra mult la sală şi lua suplimente care să-i crească masa musculară. Anchetatorii nu exclud varianta ca aceste substanţe, luate în exces, să-i fi provocat moartea.

Era foarte dezvoltat. Era un băiat vrednic, cuminte, respectuos - vecin

Urmează ca toate cauzele să fie stabilite în urma efectuării necropsiei, iar toate împrejurările în care a survenit decesul să fie stabilite după efectuarea cercetărilor - Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş

În timp ce anchetatorii încearcă să afle ce s-a întâmplat, familia îndoliată se pregăteşte de înmormântare.