Poliţiştii din Târgu Jiu au deschis dosar penal de moarte suspectă, după ce un tânăr de 35 de ani a murit pe scaunul frizerului, pregătindu-se să se tundă.

A fost resuscitat aproape o oră, dar medicii n-au reușit să-l readucă la viață.

Articolul continua dupa recomandari

Tânăr mort pe scaunul frizerului, la Târgu Jiu

Alex, un tânăr în vârstă de 35 de ani, din Târgu Jiu, a murit într-o frizerie din oraş, în seara de 14 februarie. Tânărul abia ce se pusese pe scaun, a spus că îi este rău, apoi a decedat.

"Numai ce se pusese pe scaun să se tundă, să pună prosopul pe el și deja a și făcut infarct. Nu a căzut, a rămas pe scaun. A apucat să spună că îi e rău. Fata nici n-a apucat să-i pună prosopul pe gât. Au încercat băieții să-l ajute, să-l salveze, dar n-au mai putut să-i facă nimic”, a spus un bărbat, citat de pandurul.ro

Medicii au încercat aproape o oră să-l readucă la viaţă

Medicii chemați la fața locului au încercat aproape o oră să-l resusciteze, însă eforturile lor au fost în zadar.

"Am fost solicitați pentru o persoană inconștientă. Când am ajuns noi, tânărul era în stop cardio-respirator. Am început manevrele de resuscitare. Ne pare foarte rău, dar cu tot efortul nostru de aproape o oră, n-am reușit să-l readucem la viață”, a explicat medicul Maria Boncea.

Poliţiştii fac cercetări şi au dechis dosar de moarte suspectă

"În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se fac verificări pentru moarte suspectă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.