Tânărul rănit în maşina Poliţiei lovită de un Audi, la Blaj, abia fusese prins după ce batjocorise o bătrână. Era dus la audieri, la Parchetul din Blaj, când a avut loc accidentul.

O maşină de poliţie a fost lovită în plină de un şofer care circula, pe o şosea de lângă Blaj, cu anvelope de vară. O persoană reţinută care era dusă la Parchet a fost rănită. Este vorba despre un bărbat care abia fusese prins de poliţişti, după ce violase o bătrână, cu câteva ore înainte.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul, care are 35 de ani, e din Roşia de Secaş şi a intrat,noaptea, peste o bătrână de 86 de ani din comună și batjocorit-o. În dimineața zilei de 21 ianuarie 2020, polițiștii Postului de Poliție Roșia de Secaș au fost sesizați de o femeie de 86 de ani, din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Bărbatul a sărit gardul, a intrat cu forţa în casa bătrânei, fiind beat, a profitat că aceasta nu s-a putut apăra şi a violat-o. Apoi a plecat liniştit acasă, de unde l-au arestat poliţiştii. El a fost reţinut 24 de ore şi era dus la Blaj pentru a fi prezentat judecătorului cu propunere de arestare.

Pe drum şoferul unui autoturism marca Audi a pătruns pe contrasens, într-o curbă la dreapta şi a intrat în coliziune cu maşina de poliţie. Autoturismul audi era echipat cu anvelope de vară.