Un tânăr de 18 ani din Republica Moldova s-a înecat duminică seară în mare, în stațiunea Naptun. Trupul băiatului a fost găsit în zona digului și a fost adus la mal. Manevrele de resuscitare, făcute timp de zeci de minute, nu au avut succes.

Potrivit ISU Dobrogea, salvatorii au fost alertați să intervină în stațiunea Neptun în urma informației că o persoană e în pericol de înec.

Articolul continua dupa recomandari

În zonă s-a intervenit cu două ambarcaţiuni de la Garda de Coastă, un echipaj SMURD şi un echipaj de descarcerare, acesta din urmă urmând să efectueze căutări la mal. Echipele de intervenţie au reuşit să găsească trupul băiatului în zona digului şi l-au adus la mal. Cadrele medicale au făcut timp de câteva zeci de minute manevrele de resuscitare, dar nu au reuşit să-l aducă la viaţă.

Poliţiştii au stabilit că este vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani, din Republica Moldova. Adolescentul venise pe litoral pentru a lucra. 

Pompierii au mai fost solicitați să intervină și pentru salvarea unei persoane dispărute într-o baltă din Tuzla. Persoana nu a fost însă găsită.

Un incident similar s-a produs și pe plaja de la Corbu, unde un băiat de 14 ani a dispărut în mare.

Sursa: News.ro