Un tânăr de 29 de ani s-a supărat atât de tare pe iubita sa, încât i-a dat foc maşinii din parcare. Flăcările s-au extins rapid şi au cuprins alte două autoturisme. Deşi forţele de intervenţie au bănut iniţial un scurtcircuit, s-a stabilit ulterior că focul a fost pus, iar tânărul respectiv a fost reţinut.

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Sectia 15 Poliție informează că au reținut joi seară un bărbat de 29 de ani, din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere. 

Articolul continua dupa recomandari

Un tânăr i-a dat foc maşinii iubitei

"Cercetările au fost declanșate în noaptea de 27 ianuarie, când la ora 03.50, prin apel 112 a fost sesizat un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins la alte două mașini parcate, toate fiind distruse în totalitate. Deși inițial, a existat ipoteza unui scurt circuit, polițiștii au avut anumite indicii că incendiul ar fi putut fi  provocat în mod intenționat, astfel ca s-a insistat în strângerea de probe în vederea aflării adevărului. Astfel, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, polițiștii  au administrat un întreg probatoriu care a condus la presupunerea rezonabilă  că incendiul ar fost  provocat, în mod intenționat, de către un bărbat de 29 de ani, cunoscut al persoanei vătămate. Cercetările sunt continuare de Secția 15 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, cu   bărbatul în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală", informează poliţiştii.