Un tânăr din Baia Mare, elev la Şcoala de Subofiţeri şi Protecţie Civilă din judeţul Prahova, îşi cucereşte colegii şi profesorii prin talentul său artistic. Are o voce superbă şi nu ezită să-i facă fericiţi pe cei din jur ori de câte ori are ocazia. Cu toate acestea, nu are nici cea mai mică intenţie să devină cântăreţ profesionist. Vrea doar să fie pompier şi să salveze vieţi.

Denis îşi cucereşte zilnic colegii, în pauzele dintre ore. Într-un mediu în care seriozitatea trebuie să fie pe primul loc, reuşeşte să aducă un zâmbet larg pe chipurile elevilor şi profesorilor.

Articolul continua dupa recomandari

Coleg: Este un băiat deosebit, are un talent aparte faţă de noi şi considerăm că ar trebui să facă carieră din această vocaţie pe care o are. 

Talentul lui a fost descoperit de o ţară întreagă, datorită colegilor săi, printr-un filmuleţ postat pe facebook.

Coleg: Am rămas în weekend în această unitate şi după o zi destul de epuizantă ce sa facem si noi l-am chemat, a venit el la noi de fapt şi a început să ne cânte diverse melodii şi ce-am zis, hai să înregistrăm ceva, te punem pe internet.

În ciuda plăcerii lui de a cânta, a ales să să se facă pompier, pentru că de mic simte nevoia să ajute oamenii. Talentul lui muzical rămâne doar la stadiul de pasiune.

Denis: Nu consider că e un talent cu care să mă întreţin în ţara asta, aşa că am ales să fiu pompier. Şi ăsta să-l las ca un hobby.

Ciobanu Marian, coleg: Ce-mi place la el? Faptul că nu a facut niciun curs în legătură cu asta şi totuşi na, are vocaţie. Eu sper să continue pe direcţia asta şi să-şi urmeze visul.

Reporter: Ce ne puteţi spune de el ca viitor salvator?

Gabriela Toderaşcu, profesoară: Cred că face faţă cu brio dacă poate să facă faţă la o scenă, în ghilimele scenă, să cânte în faţa unei mulţimi, cred că se descurcă foarte bine şi în viaţa profesională.

Denis şi-a încercat de mai multe ori norocul la admiterea Şcolii de Subofiţeri şi Pompieri. Anul trecut a reuşit. Iar toamna aceasta va deveni pompier cu acte în regulă.