Un tânăr din Dâmboviţa şi-a bătut joc fără milă de băieţelul de 9 ani al verişoarei lui. Copilul a fost abuzat în repetate rânduri şi până la urmă cel care a făcut-o a fost arestat.

Un bărbat de 34 de ani din comuna dâmboviţeană Dragomireşti a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a violat un minor de 9 ani, informează, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Articolul continua dupa recomandari

Agresorul şi victima sunt rude, copilul fiind băieţelul unei verişoare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 de Poliţie Rurală Dragomireşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor în vârstă de 9 ani a fost victima unui viol. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat principalul bănuit, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din Dragomireşti.

În sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 4 mai, dar şi în cursul lunii aprilie, prin constrângere, ar fi determinat minorul să întreţină acte sexuale cu el.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub coordonarea şi supravegherea procurorului de caz.