Un tânăr din Cugir a fost bătut, pus în genunchi şi umilit de trei băieţi care au filmat scenele violente. Adolescentul a fost lovit de mai multe ori, în timp ce era întrebat: 'Cine e şeful tău? Cine e şmecherul tău?'.

Imaginile violente au fost publicate, astăzi, pe Facebook, după ce tinerii s-au lăudat prietenilor pentru ceea ce i-au făcut tânărului care locuieşte în acelaşi cartier.

Articolul continua dupa recomandari

Pe imagini se poate observa cum tânărul este pus în genunchi de agresori, obligat să îl sărute pe blugi pe unul dintre ei şi apoi lovit cu palma peste ochi.

Ulterior, tânărul este întrebat de unul dintre agresori: 'Mai ai figuri în cap? Cine e şmecherul tău?'.

Băiatul, aflat încă în genunchi, răspunde: 'Tu', moment în care este plesnit din nou peste faţă de unul dintre agresori: 'Toţi, bă! Nu doar eu!'.

Tânăr din Cugir, bătut şi umilit de trei agresori

Scenele violente continuă, acestea fiind filmate cu telefonul mobil de un al patrulea suspect.

Tânărul este ridicat în picioare de unul dintre bătăuşi şi este, din nou, lovit peste faţă. Imediat, un alt agresor îl loveşte cu palma.

Filmarea se opreşte în momentul în care unul dintre indivizi îl ameninţă pe tânăr că îl bate toată ziua: 'Azi nu mă duc acasă. Azi te toc!'.

Imaginile au fost publicate pe Facebook de mai multe persoane care au cerut ajutor pentru identificarea agresorilor şi pedepsirea acestora.

Dacă îi recunoaşteţi pe tinerii din Cugir, vă rugăm să ne scrieţi pe Facebook - Observator sau pe WhatsApp la numărul 0722.699.800.