Un tânăr de 20 de ani a murit călcat de tren în Gara din Roman, miercuri seară. Băiatul tocmai coborîse în stație dintr-o altă garnitură.

Pompierii din orașul Roman au fost alertați de producerea tragediei în jurul orei 19.15. Salvatorii spun că tânărul de 20 de ani tocmai coborîse dintr-un tren în gara orașului. Conform Roman TV, băiatul e din localitatea Săbăoani, județul Neamț.

Articolul continua dupa recomandari

Băiatul s-a angajat în traversarea liniei ferate, dar tocmai atunci a venit un alt tren care l-a lovit.

Cum s-a produs tragedia

Potrivit ziarului inroman.ro, tânărul urcase din localitatea Săbăoani în trenul regio care leagă Pașcani de Roman. A coborît în gară la linia 2, împreună cu doi prieteni. Martorii spun că tinerii au sărit gardul despărțitor pentru a traversa calea ferată, deși la linia 1 se apropia un tren interregio. Cei doi prieteni au reușit să ajungă pe peron, însă tânărul de 20 de ani a fost spulberat de garnitură.

Ziarul inroman.ro mai spune că mecanicul a susținut că ar fi avertizat sonor de mai multe ori și nu a putut evita impactul.

A fost nevoie inclusiv de intervenția unei echipe de la Descarcerare Grea pentru a recupera trupul tânărului de sub roțile trenului. El a fost preluat ulterior de o ambulanță SMURD, însă echipajul s-a văzut nevoit să constate decesul.