Ploaia nu l-a ajutat prea mult, însă vecinii i-au apreciat iniţiativă. Deşi, potrivit legii, bărbatul ar fi putut să fie amendat, edilii promit să rezolve problema, după ce vor discuta în următoarea şedinţă. Peste o lună.

Strada Finta, Sectorul 6 al Capitalei. O stradă care arată ca după bombardament, spun cei care locuiesc în zonă. Sătul de această situaţie şi inspirat de ideile de pe internet, Emil a acţionat. Cu 100 de lei, adeziv, nisip şi apă a acoperit două cratere din asflat.

Articolul continua dupa recomandari

Emil: Erau nişte găuri aici cu pietriş unde ori de câte ori trecea câte o maşină săreau pietrele în geamul altor maşini sau puteau sări în capul unui copil care ieşea de la grădiniţă sau de la liceu. Arată într un mod teribil această stradă nu se poate numi o stradă de oraş.

De dimineaţă însă, vremea i-a stricat toată munca. Ploaia nu a permis materialului să se usuce, aşa că s-a desprins treptat, sub greutatea maşinilor care au trecut pe stradă. Şi ceilalţi vecini se plâng de modul în care arată strada lor.

Primăria Sectorului 6 spune că a primit în ultimul an două solicitări privind această stradă, iar echipele Administraţiei Domeniului Public au măsurat și calculat cantitățile necesare reparațiilor,

Proiectul va începe după aprobarea hotărârii de către Consiliul Local al Sectorului 6, cel mai probabil în şedinţa din luna mai.

Aşa cum s-a mai întâmplat în alte cazuri, tânărul ar putea fi amendat de poliţie pentru că a făcut lucrări neautorizate pe un drum public.

Nu este singurul care, sătul de amânările autorităţilor, a acţionat pe cont propriu. Un om de afaceri sucevean a inaugurat pe cont propriu primul metru de autostradă din judeţ.