Un tânăr din Borşa aduce acuzaţii extrem de grave unui poliţist de la Rutieră. Omul spune că a fost agresat fără motiv, după ce maşina condusă de prietena lui a fost trasă pe dreapta de agent.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul era pasager în maşina condusă de prietena lui când au fost traşi pe dreapta. Acesta a coborât pentru a-i înmâna actele cerute de agentul de la circulaţie şi a fost luat pe sus pentru a fi dus la secţie. 

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul era pasager în maşina condusă de prietena lui când au fost traşi pe dreapta. Acesta a coborât pentru a-i înmâna actele cerute de agentul de la circulaţie şi a fost luat pe sus pentru a fi dus la secţie.  

Ba mai mult, poliţistul l-ar fi ameninţat că il va inchide la un spital de psihiatrie, după ce tânărul a cerut explicaţii pentru comportamentul său. Bărbatul spune că lucrurile nu se vor opri aici şi că va face plângere penală pe numele poliţistului la Parchetul din Baia Mare.

Filmul agresiunii din Borşa

Agresiunea s-ar fi produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, 13 spre 14 aprilie 2019. 

Tânărul din Borşa susţine că, deşi era pasager în autoturismul condus de prietena lui, poliţistul de la Rutieră l-ar fi îmbrâncit, lovit şi i-ar fi rupt hainele. 

Un borșean susține că deși era pasager în autoturismul condus de prietena lui, polițistul de la Rutieră l-ar fi îmbrâncit, lovit și i-ar fi rupt haineleVezi 2 imagini în Galerie

În apărarea sa, acesta deţine fotografii şi imagini video înregistrate în noaptea cu pricina. 

"Aseară eram în trecere cu prietena mea prin oraș. Ea era la volan iar eu în dreapta. Ne-a oprit domnul Teofil Ivașcu și a cerut actele prietenei mele. Apoi s-a dus în spatele mașinii și eu m-am dat jos să îi înmânez actele. Și asta deoarece dânsul când m-a văzut în dreapta nu a mai stat nici măcar ca prietena mea să îi înmâneze documentele. În momentul în care m-am dat jos din mașină a început să mă agreseze! 

Mi-a rupt geaca de pe mine, mi-a spart telefonul, mi-a rupt o brățară din aur (nu am mai găsit-o la locul incidentului). M-a lovit și m-a mușcat de mână. M-a izbit de mașina noastră (o să vă trimit și imagini video). A început să mă înjure și să mă facă în tot felul. Dânsul a umblat cu amenințări că ori moare el ori mor eu.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

M-a amenințat că mă duce la nebuni!

De câte ori ies în oraș fuge după mine cu mașina poliției, cu girofarurile pornite. Fără să fac nimic. Exact cum a făcut și aseară când mi-a văzut mașina în oraș, s-a întors după noi! Dânsul are dușmănie pe mine de multă vreme și tot încearcă să mă atace și să mă provoace să îl lovesc știind că am o condamnare cu suspendare de 2 ani și 4 luni. După ce m-a agresat și înjurat dânsul a spus că mă duce la secția de poliție. L-am întrebat de ce. Atunci a început să și mai tare să tragă de mine și să mă împingă. Până la urmă m-am urcat în mașina de poliție. Acolo m-a amenințat că mă duce la nebuni la Sighet pentru că am vrut explicații și motivul pentru care mă duce la secție.", a declarat tânărul, potrivit baiamare24.ro.

La secție, spune bărbatul, poliţistul şi-ar fi dat seama că a greșit. 

"Și a încercat să mă împace. I-a făcut prietenei mele un avertisment (am poze dacă e nevoie) și a luat certificatul mașinii spunând că am folii pe geamuri. Doar că dânsul nici nu s-a uitat la mașină și nici nu a cerut omologarea foliilor.

În concluzie vreau să știu motivul pentru care m-a agresat, atât verbal cât și fizic. La secție nu a mai avut treabă cu mine. Nu mi-a zis nimic, mi-a dat drumul și a chemat-o pe prietena mea să îi înmâneze avertismentul. Deci până la urmă care a fost motivul? I-am zis clar că dacă are ceva personal cu mine să rezolvăm în afara serviciului pentru că face hainele statului de râs. El a fost cel care perturbat liniștea publică în Borșa făcând circ fără motiv. Dânsul nu mă suportă și încearcă să îmi facă rău când e îmbrăcat în polițist. Când i-am spus ce daune mi-a făcut mi-a răspuns că 'ai de primit fraiere!'", a mai spus bărbatul.

Potrivit tânărului, în urmă cu o lună de zile, acelaşi poliţist i-ar fi suspendat acestuia permisul.

Omul vrea să depună o plângere penală pe numele poliţistului la Parchetul din Baia Mare.