Sinucidere misterioasă în centrul Capitalei! Un tânăr IT-ist s-a cazat la etajul 15 al unui hotel de lux, iar câteva ore mai târziu a fost găsit prăbuşit pe o terasă de la etajul 3. Înainte să moară, şi-a sunat iubita, să-şi ia rămas-bun.

Tânărul de 32 de ani, programator în Alba Iulia, s-a cazat ieri la hotelul din centrul Capitalei şi a cerut o cameră la ultimul nivel. I s-a repartizat un dormitor la etajul 15. A fost ultima oară când cineva l-a văzut în viaţă. Câteva ore mai târziu, s-a sinucis. 

Articolul continua dupa recomandari

Ancheta poliţiei arată că tânărul nu a lăsat niciun bilet de adio în care să îşi justifice gestul. În schimb, înainte să comită gestul extrem, şi-a sunat mai mulţi prieteni de la care şi-a luat rămas bun, iar ultimul apel l-a dat concubinei. 

Femeia l-a sunat imediat pe tatăl informaticianului, care a dat alarma la 112. 

ALIS GRASU, director medical al Ambulanţei Bucureşti-Ilfov: S-a înregistrat un apel la dispeceratul medical pentru o persoană de sex masculin, de 32 de ani, care vrea să se sinucidă şi se află la etajul 15. Apelul era făcut de o persoană din judeţul Vrancea.

Când au ajuns în camera de hotel, salvatorii nu l-au mai găsit pe tânărul IT-ist. Geamul era deschis, iar pe terasa de la etajul 3, se afla trupul fără viaţă. 

ALIS GRASU, director medical al Ambulanţei Bucureşti-Ilfov: A găsit un bărbat căzut de la înlţime, diagnosticul  a fost de suicid prin precipitare, era în stop cardio respirator, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă. Surse judiciare vorbesc despre o decepţie în dragoste suferită de tânăr. Nu este primul caz de sinucidere, la acelaşi hotel. Tot acolo, în noiembrie 2015, un om de afaceri german îşi punea capăt zilelor din cauza unei relaţii sentimentale încheiate brusc. Iar în 2013, de Ziua Îndrăgostiţilor, o tânără era găsită moartă lângă hotel.