Cadoul unei mame pentru fiul său în vârstă de 18 ani a fost la un pas să îi ucidă pe amândoi. Maşina proaspăt cumpărată s-a transformat într-un morman de fiare după ce tânărul şofer a pierdut controlul pe o şoşea din Tulcea şi a lovit violent un copac. Băiatul, care avea permis de o lună, a fost preluat de elicopterul SMURD şi dus la Constanţa. Atât el, cât şi mama lui, care se afla pe scaunul din dreapta al maşinii, sunt în stare gravă.

Salvatorii au dus o misiune pentru viaţă. S-au luptat să o scoată în siguranţă pe femeia de 34 de ani blocată în mormanul de fiare. Atât a mai rămas din maşina proaspăt cumpărată pentru fiul său.

Articolul continua dupa recomandari

La volan era tânărul de 18 ani, şofer începător, iar pe scaunul din dreapta, mama sa. Pe Drumul Naţional 22A, aproape de localitatea Nalbant, băiatul a pierdut controlul masinii şi a izbit violent un copac.

Pentru preluarea tânărului şofer, medicii au solicitat un elicopter SMURD. Atât el, cât şi mama lui s-au ales cu multiple fracturi.

Dr. Nicolae Radu Sicinschi, Saj Tulcea: Tânărul a fost preluat de elicopterul SMURD Constanţa şi transportat la Spitalul Judeţean Constanţa pentru investigaţii suplimentare. Mama fiind în stare stabilă a rămas şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Tulcea.

Cms. Şef Aurel Lefterache, IPJ Tulcea: Lucrătorii Serviciului Rutier Tulcea efectuează cercetări la faţa locului în cazul unui accident rutier produs pe DN 22A, la kilometrul 11, soldat cu rănirea a două persoane

Poliţiştii au deschis un dosar penal şi vor continua ancheta pentru a stabili cum s-a produs accidentul.