O încăierare generală s-a încheiat cu o tragedie, într-o localitate din Argeş. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost bătut de mai mulţi indivizi. A ajuns în comă la spital, iar acolo nu a mai rezistat. Conflictul era mai vechi, iar acum scânteia scandalului s-a aprins din nou. Agresorii, un tată şi cei doi fii ai săi, au fost reţinuţi.

Tânărul recunoaşte că a lovit victima cu un scândură din gard. Să-şi apere tatăl, explică el. Mărul discordiei - un post de administrator la şcoala din sat.

Articolul continua dupa recomandari

Agresor: I-am luat locul maică-sii de preşedinte de asociaţie, asta a fost duşmănia pe mine şi pe copiii mei.

Reporter: Şi cu ce l-aţi lovit?

Agresor: Nu l-am lovit, doamnă, cu nimic. El m-a lovit pe mine. Capul meu e spart în spate.

Scandalurile sunt însă mai vechi între cele două familii. Duminică seara, s-au luat din nou la ceartă. Tânărul ar fi venit peste ei cu mai mulţi prieteni. Le-ar fi spart geamurile maşinii.

A urmat o bătaie generală. Bărbaţii din ambele tabere şi-au împărţit pumni şi picioare şi s-au lovit cu sete, cu ulucile din gard. La un moment dat, victima a fost lovită în cap şi s-a prăbuşit la pământ.

Agresor: Îmi pare rău. Îmi pare rău, da. Era un copil. Eu nu l-am atins cu o palmă. El mi-a dat mie primul.

Tatăl şi cei doi fii ai săi au fost încătuşaţi iniţial pentru tentativă de omor. Unul dintre băieţi însă a fost reţinut pentru omor.