Un tânăr de doar 19 ani şi-a bătut cu sălbăticie toată familia. El a băgat-o în spital atât pe femeia care i-a dat viaţă, cât şi pe sora lui.

Iniţial, medicii au acordat îngrijiri medicale la domiciliu, însă au fost nevoiţi să transporte victimele la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate şi analize aprofundate.

Articolul continua dupa recomandari

"Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în localitatea Câmpenești, comuna Apahida, are loc un scandal în familie. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat două femei care primeau îngrijiri medicale într-o autospecială de ambulanță, acestea prezentând urme de violență. Ulterior, cele două femei au fost transportate la spital. Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că, cele două femei, în timp ce se aflau la adresa de domiciliu, din localitatea Câmpenești, ar fi fost agresate de fiul, respectiv fratele acestora, pe fondul consumului de alcool și a unei stări conflictuale preexistente", spun poliţiştii.

În urma probatoriului administrat, cel în cauză, un tânăr de 19 ani, a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, la data de 30 septembrie a.c., acesta a fost prezentat magistraților, fiind arestat preventiv pentru 20 de zile.