A fost o mare de alb în centrul Bucureştiului. Sute de oameni au dat curs invitaţiei la celebrul "Diner en Blanc". O petrecere exclusivistă, plecată de la paris şi ajunsă deja în toată lumea, unde regula principală e una singură: totul să fie de un alb imaculat. Conceptul a foat lansat aseară în România şi a adus muzică live, preparate alese şi multă eleganţă.

Pe acorduri de vioară. Aşa a început seara albă din centrul Bucureştiului. Albă nu doar la figurat, ci şi la propriu. 

Articolul continua dupa recomandari

Sute de oameni au vrut să vadă cu ochii lor şi să simtă pe pielea lor ce înseamnă conceptul de "Le diner en blanc". Şi, la fel cum s-a întâmplat în urmă cu trei decenii în Paris, au fost chemaţi la întâlnire în mijlocul oraşului. S-au întâlnit în mai multe puncte anunţate prin mail de organizatori. De acolo au fost preluaţi de liderii de grup şi ghidaţi către locul secret.

La evenimentul cu pretenţii, oaspeţii şi-au etalat cele mai alese ţinute.Toate albe, din cap până-n picioare. 

Iar dacă unii au ales eleganţa, alţii au apelat la nonconformism. 

Aparte a fost şi meniul, pregătit de un chef venezuelean. "Avem o mulţime de legume, salate cu peşte şi verdeţuri, porc la cuptor cu chimen. Avem de asemenea un platou cu brânzeturi. Şi aveam cremă de ciocolată albă. Vrem, de asemenea, să ne jucăm cu conceputul de alb şi nunanţe închise. Deci sper că oamenii se vor simţi bine în această seară." 

Nu doar că s-au simţit bine, ci foarte bine. Şi asta a fost vizibil.

Patrecerea exclusivistă a durat până la miezul nopţii. Iar organizatorii nu se opresc aici. Vor ca "Le diner en Blanc" să devină un eveniment cu tradiţie şi în România. Conceptul a luat naştere în urmă cu trei decenii la Paris, atunci când un pictor celebru şi-a invitat prietenii la cină. Iar pentru a se regăsi, s-au îmbrăcat cu toţii în alb.