Poliţiştii din Arad au identificat câteva persoane care ar avea legătură cu răpirea unei femei de pe stradă, care, potrivit declaraţiilor mai multor martori ar fi fost luată cu forţa şi băgată într-o dubă, în timp ce striga după ajutor.

Autorităţile au ajuns la suspecţii duşi acum la audieri, după ce au identificat în trafic dubiţa, însă identitatea victimei nu este cunoscută încă, asta pentru că nimeni nu a sesizat dispariţia femeii.

Articolul continua dupa recomandari

"Miercuri dimineaţă, poliţiştii comunei Vinga au depistat şi oprit în trafic, pe raza localităţii Şagu, autovehiculul utilizat pentru comiterea faptei de lipsire de libertate produsă în urmă cu două zile pe raza municipiului Arad. A fost identificat atât conducătorul auto, cât şi celelalte persoane participante la săvârşirea activităţii infracţionale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Anchetatorii audiază mai mulţi suspecţi, încercând să afle de la aceştia inclusiv identitatea femeii răpite de pe stradă.

Mai mulţi oameni au sunat luni la 112 pentru a anunţa că o femeie a fost răpită chiar în centrul Aradului.

În rândul celor care au băgat victima cu forţa într-o dubiţă, se aflau atât bărbaţi, cât şi femei. Femeia ar fi încercat să opună rezistenţă şi a strigat după ajutor, spun martorii

Sursă: News.ro