Dorel B., un bărbat de 51 de ani din localitatea Ferești, judeţul Vaslui, a ajuns în spatele gratiilor, după ce și-a batjocorit cele patru fiice, trei dintre ele fiind minore. La dezmăţ a participat şi concubinul uneia dintre fete. 

Grozăvia a ieşit la iveală săptămâna trecută, când fratele fetelor și-a surprins tatăl și pe iubitul fiicei mai mari în timp ce le violau pe cele patru surori, care au între 13 și 20 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

"Băiatul meu mai mare, de 18 ani, s-a uitat pe uşã, în casã. Fetele erau aşezate în pat, iar soţul meu cu Moisei V. erau cu pantalonii lãsaţi jos. Când l-a vãzut pe bãiat cã se uitã, soţul meu a început sã-l suduie şi sã-l alunge din ogradã. Bãiatul meu s-a dus în drum şi le-a spus vecinilor ce se întâmplã, iar ei au sunat la Poliţie. 

Acum am rãmas singurã cu copiii, dar nu-mi pare rãu. Îmi va fi greu sã-i cresc, dar mã bucur cã l-au luat pentru cã nu aveam viaţã cu el. Numai când îl vedeam, mi se strângea pielea pe mine de fricã", a declarat pentru vremeanoua.ro mama fetelor violate.

Tatăl care şi-a violat fiicele, arestat pentru 30 de zile

Se pare că de batjocora lui Dorel nu a scăpat nici femeia, care a fost agresată în repetate rânduri, de față cu copilele. 

Cei doi agresori au ajuns pe mâna polițiștilor, fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

Sâmbătă, cei doi au fost prezentaţi în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivã pentru 30 de zile, cererea procurorilor fiind admisã de judecãtori.

Faptele s-ar fi produs în perioada martie-mai, anul acesta.