O sumă colosală era în bancomatul aruncat în aer la Braşov, vineri noaptea. Tâlharii sunt de negăsit şi cel mai probabil au furat toţi banii, după ce au aruncat în aer sucursala CEC Bank.

O explozie teribilă a cutremurat în nopate un bloc din Braşov şi sediul unei sucursale bancare de la parter a fost făcut praf. Bancomatul de la intrare a fost distrus în întregime şi banii din el furaţi.

Articolul continua dupa recomandari

Conform unor informaţii oferite de angajaţi ai sucursalei, la ora 16:00, vineri, când banca a închis, mai erau în bancomat 160.000 de lei. În mod normal, bancomatul ar fi trebuit să fie alimentat pentru weekend, dar acest lucru nu s-a întâmplat, tocmai pentru că erau bani suficienţi în el.

Poliţiştii au fost sesizaţi, la ora 3.34, că într-o unitate bancară a avut loc o explozie. S-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, Criminalistică şi de la Ordine publică, iar la faţa locului aceştia au constatat faptul că uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei.

Din câte se pare, hoţii au folosit mai multe butelii cu gaz pentru a provoca explozia care a distrus sediul băncii.

Administratorul blocului susţine că imediat după ce a auzit explozia a ieşit pe balcon şi a văzut fugind doi bărbaţi.