Studenții care locuiesc în căminele din Complexul Studențesc Grozăvești stau de trei zile fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii RADET care va fi rezolvată... în timp.

Totul a început pe 9 noiembrie, atunci când căminele au rămas fără apă caldă și căldură, iar studenții au fost informați, printr-un afiș, că totul se datorează unei avarii RADET.

Articolul continua dupa recomandari

"Sunt un student din provincie care locuiește în căminele Universității din București. Vă cer ajutorul pentru că de trei zile în Campusul Universitare Grozăvești nu există apă caldă. După ce că sunt condițiile cum sunt, acum am rămas și fără apă caldă", ne-a declarat unul dintre studenți.

Din cauza acestei avarii, studenții au fost nevoiți să apeleze la ajutorul rudelor și prietenilor care locuiesc în București pentru a putea face un duș.

"Este penbil să mergem să facem baie pe la rude și prieteni. Conducerea a pus astăzi un afiș prin care spune că se va remedia în cel mai scurt timp, dar nu există un termen. Ar putea să dureze foarte mult", ne-a explicat studentul din campusul Grozăvești.