O femeie înjunghiată în gât, iar atacatorul ei susţine că are un motiv halucinant pentru tentativa de omor. Bărbatul care şi-a atacat sălbatic victima a fost laergat de poliţişti şi de martori, fiind prins de un tânăr care a văzut totul.

Poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă după ce o femeie a fost înjunghiată în gât, incidentul având loc miercuri dimineaţa în faţa unui magazin amanet din cartierul Mircea cel Bătrân din Iaşi.

Articolul continua dupa recomandari

La faţa locului au sosit echipaje ale poliţiei şi o ambulanţă. Femeia a fost dusă la UPU de la Spitalul de Neurochirurgie, iar după ce va fi stabilizată va fi operată.

'Azi, în jurul orei 10.32, am fost sesizaţi prin serviciul 112 cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 43 de ani a fost înjunghiată cu un cuţit în zona gâtului, incidentul având loc în zona Mircea cel Bătrân. Agresorul a fost prins şi identificat în cel mai scurt timp de la comiterea faptei. Bărbatul, de 31 ani, a fost dus la Secţia 6 Poliţie pentru audieri. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tentativă de omor. Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi', a declarat pentruagent şef Diana Iacob, din cadrul Biroului de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie. 

Autorul cumplitului atac e un tânăr pe care victima îl cunoştea, iar matorii au povestit că femeia, care are 43 de ani, îi oferea acestuia deseori bani şi ţigări. 

Tânărul care l-a prins pe atacator a ovestit că acesta a început să plângă şi a spus ărintre lacrimi că a atacat-o pe femeie şi a vrut să o omoare pentru cu Jenifer Lopez nu îl lasă să doarmă noaptea. Înainte să o înjunghie pe femeie, atacatorul a lovit cu pumnul un bărbat aflat în preajma acesteia.