Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Articolul continua dupa recomandari

Primele imagini cu maşina în care a fost găsit cadavrul unei tinere, la Bacău

Poliţiştii au izolat zona din Bacău în care a fost descoperit cadavrul unei tinere într-o maşină, iar criminaliştii au demarat cercetările specifice în acest caz. Din primele informaţii, o tânără în vârstă de 30 de ani a fost găsită moartă, cu urme de violenţă pe corp, într-o maşină parcată. Corpul fetei prezenta multiple urme de înjunghiere şi se afla pe bancheta din spate a autoturismului, acoperit cu o geacă. Află detalii despre caz.

S-a descoperit un tratament revoluţionar, care ar putea distruge toate tipurile cancer

Un leac revoluţionar împotriva cancerului ar fi fost descoperit de un grup de cercetători britanici. Este vorba despre o celulă, care poate fi extrasă din sistemul imunitar. Modificată şi reintrodusă apoi în sângele pacientului, distruge toate celulele canceroase din organism, fără să le atace pe cele sănătoase. Citeşte mai multe despre tratamentul revoluţionar pentru cancer.

Procesul pentru destituirea preşedintelui american Donald Trump a început

Procesul de destituire al președintelui american Donald Trump a început, el fiind acuzat de abuz de putere și obstrucționarea Congresului. Procesul începe după o săptămână lungă de impas, cu privire la modul în care va proceda Senatul, inclusiv dacă vor fi chemați martori. Trump a declarat că procesul "duce nicăieri, pentru că nu s-a întâmplat nimic” exprimându-şi încrederea că totul "va merge bine". Citeşte mai multe despre procesul lui Donald Trump.

Un avion s-a întors pe Otopeni, după ce un nor de fum a cuprins interiorul aeronavei

Un avion cu 169 de oameni la bord a fost întors din zbor pe Otopeni, din cauza degajărilor de fum din interior. Aeronava decolase cu întârziere de la Bucureşti spre Londra. Pasagerii s-au speriat şi au început să ţipe. Află mai multe detalii despre eveniment.

Fată dispărută de patru luni, găsită moartă într-un tomberon, în subsolul unei case

O fată în vârstă de 18 ani, dispărută de patru luni, a fost găsită moartă, într-un tomberon de plastic, în subsolul unei case. Poliţiştii din Philadelphia (Pennsylvania, Statele Unite ale Americii) au descoperit cadavrul tinerei de 18 ani în subsolul unei case. Erin Schweikert era dispărută din data de 27 septembrie 2019. Citeşte mai multe detalii despre caz.