Bună seara! Dacă nu ați avut timp încă să vă puneți la curent cu știrile acestei seri, vă dăm o mână de ajutor.

Iată, pe scurt, un top al evenimentelor acestei seri, pe observator.tv:

Articolul continua dupa recomandari

Mamă ucisă de propriul fiu, după ce tânărul şi-a adus iubita în casa părintească, la Seleuş

Un tânăr de 25 de ani şi-a sugrumat propria mamă, după ce şi-a adus acasă iubita, iar mama sa şi-a exprimat cu sinceritate dezacordul în legătură cu relaţia celor doi. Tânărul şi-a ieşit din fire la auzul criticilor mamei sale şi i-a curmat femeii viaţa cu propriile mâini. Citeşte mai multe despre crima de la Seleuş.

Alertă de urgenţă pentru găsirea Alinei, o fată de 16 ani dispărută la Suceava. Poliţia cere ajutor

Poliţiştii anunţă că sunt în căutarea unei fete de 16 ani, Floarea Alina Ţurcan, dispărută de trei zile din Suceava. Nimeni nu ştie unde s-ar putea afla fata, iar autorităţile fac apel la populaţie pentru ajutor. Află detalii despre dispariţia adolescentei.

Nu s-a găsit nicio rudă dispusă să aibă grijă de fetiţa bătută de mamă şi aruncată în grădină (Video)

Drama copilei de 7 ani din Galaţi salvată de un vecin milos, după ce a fost bătută şi aruncată în grădină de mama ei, aflată în stare de ebrietate, este departe de a se fi încheiat. Protecţia Copilului informează că nu s-a găsit nicio rudă care să o ia în grijă pe fetiţă, iar copila a fost plasată în grija unui asistent maternal. De asemenea, au fost demarate formalităţile pentru decăderea mamei din drepturile părinteşti. Citeşte mai multe despre drama fetiţei.

Accident mortal la Sibiu, Fiat Punto dezintegrat în impactul cu un autocar (Video)

Şoferul unui Fiat Punto a murit pe loc, după impactul frontal cu un autocar, iar din maşina acestuia a rămas doar portbagajul. Se pare că şoferul maşinii Fiat a intrat pe contrasens, lovind frontal autocarul. Citeşte mai multe informaţii despre accidentul mortal de la Sibiu.

Premierul Dmitri Medvedev şi Guvernul Rusiei au demisionat

Guvernul Rusiei a demisionat, a transmis Premierul Dmitri Medvedev. Anunţul a fost făcut în urma discursului despre starea naţiunii, al Preşedintelui Vladimir Putin. Preşedintele Rusiei a transmis, la rândul său, că a acceptat demisia şi că actualul guvern va rămâne interimar, până la nominalizarea unui alt premier. Citeşte mai multe despre acest subiect.