Ştefan a fost găsit mort pe câmp, lângă Curtea de Argeş. Plecase de acasă de două zile şi nu a mai vrut să îi răspundă la telefon mamei lui. Azi noapte şi-a închis telefonul şi contul de Facebook.

Adolescentul în vârstă de 18 ani care era dat dispărut de familie de pe 29 ianuarie a fost găsit vineri, la prânz, fără viaţă, pe un câmp din apropiere oraşului Curtea de Argeş. Ştefan a plecat de acasă şi a fost de negăsit.

Articolul continua dupa recomandari

În cursul zilei de 29 ianuarie, FLOREA MARIUS ŞTEFAN, de 18 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său de pe raza municipiului Curtea de Argeş şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate 50 kg, constituţie astenică, păr castaniu, ochi căprui, faţa prelungă, fără semne particulare.

Adolescentul a fost căutat într-un baraj de lângă oraş şi familia s-a temut de tot ce e mai rău. Mama băiatului, cadru didactic în oraş, le-a spus anchetatorilor că l-a sunat şi nu i-a răspuns la telefon, iar de azi noapte telefonul e închis. Şi contul de facebook al băiatului a fost dezactivat la miezul nopţii.

Cunoscuţii spun că Ştefan era introvertit şi discuta foarte des despre moarte. Se pare că a ales să plece de acasă pentru că era ţinut foarte din scurt de părinţi.