În urma dezvăluirilor făcute aseară, de Observator, mai marii Episcopiei Maramureşului s-au reunit, în această dimineaţă, luând decizia de a-l da afară pe stareţul Mănăstirii Prislop. Acesta din urmă este acuzat că ar fi răspuns avansurilor indecente pe care i le-a făcut un fost călugăr.

Stareţul susţine însă că este nevinovat şi că îşi va căuta dreptatea în justiţie, urmând să îl acţioneze în judecată pe fostul călugăr.

Articolul continua dupa recomandari

Aseară, reporterii Observator a dezvăluit discuţiile fără perdea pe care le-a avut un fost călugăr cu stareţul Mănăstirii Prislop din Maramureş. 

L-a abordat pe Facebook, i-a făcut avansuri, iar preotul i-a răspuns. Cei doi au stabilit chiar să se întâlnească, la mănăstire. 

Dialogul dintre cel care îl curta pe stareţ şi faţa bisericească e năucitor. Primul a iniţiat discuţia:

-Îs gay activ. 
-Eu sunt bătrân şi urât, îi răspunde stareţul. Am 42. Şi-s brunet
-Îmi plac bătrânii!!! 
-Ce ai văzut frumos la mine? 
-Uniforma. E sexi. Îmi place!
-Asta e uniforma mea, şi nu aş da-o pentru alta, aşa cum sunt. 

Citeşte mai mult AICI

Ce mai puteţi găsi pe OBSERVATOR.TV

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul ucigaşului din Botoşani! Tânărul este suspectat de CRIME ÎN SERIE. Detalii incredibile din anchetă

Cine este tânărul strivit de camion, luni noapte, într-un TERIBIL ACCIDENT, la intrare în Alba Iulia. Postarea șocantă de pe contul său de Facebook

LOVITURĂ în cazul Pomohaci! Ce urmează să se întâmple cu adolescentul pe care preotul a încercat să-l CORUPĂ SEXUAL (VIDEO)