Stănel Lăcătuş, zis “Corbu”, liderul grupării interlope din cartierul brăilean Lacu-Dulce, a ameninţat, vineri, să-şi va pune capăt zilelor. Bărbatului i-au fost acordate îngrijiri medicale după ce s-a rănit cu o linguriţă.

Corbu şi-a provocat, cu ajutorul unei linguriţe, răni superficiale în zona încheieturilor ambelor mâini, în timp ce se afla în camera de plimbare din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă a IPJ Brăila.

Articolul continua dupa recomandari

Lui Stănel Lăcătuş i-au fost acordate îngrijiri medicale, existând posibilitatea de a fi transferat la un penitenciar-spital, relatează debraila.ro.

Corbu a fost arestat într-un dosar de trafic de droguri

Liderul grupării interlope din cartierul brăilean Lacu-Dulce a ajuns în spatele gratiilor după ce, în urmă cu o săptămână, s-a predat, pe numele lui existând emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, într-un dosar de trafic de cocaină.

Corbu este acuzat că a constituit un grup infractional organizat, a finanţat activitatii de trafic de droguri de mare risc – in forma continuata şi a pus la dispozitie a unui spatiu in vederea consumului ilicit de dorguri de mare risc.

În plus, anchetatorii îl acuză pe Lăcătuş că a efectuat, fara drept, operatiuni cu produse stiind ca sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive – in forma continuata.

Dosarul este instrumentat de DIICOT – Biroul Teritorial Brăila.