Imagini cumplite au fost surprinse într-o localitate din judeţul Bistriţa Năsăud. O femeie a fost spulberată când se întorcea, ca o ironie a sorţii, tocmai de la o înmormântare.​

Oamenii îndoliaţi veneau de la o înmormântare. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că, iniţial, întregul grup a avut aceleaşi intenţii. Să traverseze neregulamentar. În cele din urmă, femeia de 70 de ani a fost singura care a făcut pasul care a ucis-o. 

Articolul continua dupa recomandari

Cei care au văzut scena sunt profund de marcaţi. Şoferul, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a explicat că nu a avut timp să evite impactul. 

”Conducătorul a fost testat cu alcool testul, rezultatul fiind zero”, a spus reprezentantul Poliției Rutiere Bistrița-Năsăud, Doru Nemeș.

La ieşirea din sat, nu există treceri de pietoni. Peste 40 la sută dintre accidentele rutiere din toată ţara se petrec, însă, din cauza indisciplinei pietonilor.  Poliţiştii sunt obligaţi să deschidă un dosar penal, pentru ucidere din culpă. Vor face cercetări, iar la final vor decide dacă şoferul are vreo vină.