Ramona Ioana Bruynseels candidatul umanist pentru alegerile prezidenţiale din acest an, a făcut o vizită de weekend la Muzeul Ţăranului Român, însoţită de familie. A avut astfel, ocazia să discute cu producătorii, meşterii populari şi artiştii veniţi din toate zonele ţării la Târgul Recolte de Toamnă.

Cunoscând că mediul rural are o însemnătate majoră în istoria României, Ramona Ioana a lăudat organizarea târgului.

Articolul continua dupa recomandari

Ramona Ioana Bruynseels: În primul rând este weekend, şi alegem să petrecem timp de calitate cu copiii şi dacă şi putem să îi educăm în ceea ce înseamnă tradiţia noastră, obiceiurile, creativitatea poporului român este perfect.

În urma discuţiilor cu negustorii întâlniţi la standuri, candidata umaniştilor pentru Cotroceni şi-a reafirmat intenţia de a sprijini producătorii români.

Ramona Ioana Bruynseels: Trebuie să ne încurajăm producătorii români, aşa cum sunt ei mici, dându-le ocazia să-şi prezinte produsele. Ei reprezintă sufletul economiei româneşti.

Persoanele cu care a discutat au rămas plăcut surprinse în urma dialogului cu Ramona Ioana.

Comerciant săpunuri româneşti: Este foarte comunicativă, ceea ce m-a surprins plăcut, e foarte receptivă la ce i-am spus. Este un om foarte senin şi foarte deschis în momentul care te priveşte în ochi.

Ramona Ioana Bruynseels, prima femeie înscrisă în alegerile prezidenţiale din acest an este de profesie jurist, a absolvit Harvard şi declară că modelul său politic este Michelle Bachelet, cea care a fost prima femeie preşedinte din istoria statului Chile şi victimă a torturii în timpul dictaturii lui Pinochet.