În urmă cu 10 ani, un puşti devenea membru al Clubului de Excelenţă Dan Voiculescu, datorită talentului său excepţional de a interpreta piese muzicale total diferite ca stil, compoziţie sau tonalitate, dar şi calităţilor sale actoriceşti. De altfel, băiatul a fost unul dintre protagoniştii spectacolului "Dacă noi ne iubim", primul musical de tip "generation fusion" din România. Acum, însă, s-a gândit să dea înapoi din ce a primit. Şi a organizat spectacolul muzical "Luca Udăţeanu şi prietenii săi", în Grădina Valorilor Româneşti. Totul în beneficiul copiilor talentaţi, care au nevoie de susţinere.

Înconjurat de prieteni, colegi și părinți, Luca a oferit publicului un spectacol al talentului, al performanței și al bucuriei de a cânta.

Articolul continua dupa recomandari

Luca Udățeanu, membru al Clubului de Excelență Dan Voiculescu: În acest spectacol vreau sa sărbătoresc prietenia și vreau sa ma distrez alături de toți prietenii mei. Vreau sa îmi promovez prietenii mei, tinerele talente care sunt la început de drum.

Alături de câțiva dintre cei mai buni prieteni ai săi, colegi de școală sau membrii ai Clubului de Excelență, micii artiștii au încântat publicul interpretând diverse piese din muzica românească și internațională, parcurgând o diversitate de genuri muzicale.

Mulți dintre ei s-au afirmat deja la unele dintre cele mai importate competiții de voce, dans sau actorie.

Ca un adevărat profesionist, Luca reușește să combine foarte bine actoria cu muzica, fiind prezentatorul unor prestigioase evenimente artistice.

El este elev în clasa a VIII-a la Colegiul Național de Artă Dinu Lipatti din București. În paralel, el studiază naiul și pianul, ia lecții de canto și participă la numeroase concerte și concursuri de profil. De 10 ani face parte din Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu.

Luca Udățeanu: Acesti 10 ani la Fundație m-au ajutat foarte mult să mă dezvolt, să mă promovez mult, sa învăț. Fundația pentru mine înseamnă un grup de prieteni foarte apropiați, niște oameni care mă pot ajuta când am nevoie.

Julieta Georoiu, profesor de actorie: Luca este minunat, se descurcă foarte bine în postura de actor, de cântăreț, de prezentator, de orice vrea el.

Astfel de evenimente sunt menite să promoveze dezvoltarea copiilor și tinerilor prin artă și știință și să-i susțină, prin proiectele Senatului Științific al Copiilor, pe cei aflați la început de drum.