Săptămâna modei în Pakistan s-a încheiat cu un spectacol grandios în oraşul portuar Karachi! Mai mulţi designeri pakistanezi au prezentat publicului noile lor colecţii pentru vara şi primăvara anului 2019.

Marile case de modă au încheiat Săptămâna Modei în forţă. Îmbrăcate în costumele tradiţionale Sari, modelele au strălucit la propriu pe podiumul din Pakistan. Creaţiile au fost accesorizate cu voaluri brodate cu detalii atent lucrate şi cercei supradimensionaţi.

Articolul continua dupa recomandari

Zâmbitoare, modelele au defilat în rochii de mireasă extravagante cu detalii aurii. Dacă la gât au purtat coliere cu mărgele, pe cap au avut coroniţe cu flori viu-colorate. De departe cel mai spectaculos element a fost umbrela aurie care a completat perfect ţinutele elegante.

Huma Adnan, designer: Colecţia mea a fost plină de culori, de energie, de foarte multă distracţie. Vreau că miresele din zilele noastre să se distreze la nunţile lor.

De la rochii lungi create manual până la accesorii de o varietate impresionantă - nimic nu a lipsit de la Săptămâna Modei din Pakistan. Până la urma, noile colecţii s-au adresat femeilor puternice şi independente.

Considerat unul din cele mai extravagante evenimente de modă din lume, Săptămâna Modei din Pakistan reuneşte cei mai bun designeri din întreaga ţară.