Între oameni şi cai există o legătură specială. Asta au vrut să demonstreze cei care au participat în acest weekend la Haidook Summer Fest. A fost un spectacol plin de emoţie, în care dresori renumiţi au facut demonstraţii, iar iubitorii de cai au putut admira armăsari pur sânge care fac reverenţe sau chiar exersează.. mişcări de dans. 

În paşi de dans, aşa s-au prezentat în faţa publicului cele mai frumoase exemplare cabaline, nu doar din ţară, ci şi de peste hotare. 

Articolul continua dupa recomandari

La Runcu, în judeţul Dâmboviţa, a fost distracţie la galop. Iar publicul a avut ocazia să-l vadă pe unul dintre cei mai mari dresori de cai din lume. Se numeşte Miron Bococi şi e capul de afiş al multor festivaluri ecvestre din Europa şi Asia.  A venit tocmai din Spania ca să-şi prezinte acrobaţiile. <ill spectacol bococi 05:40> 

Pune multă pasiune în ceea ce face. Acesta este şi secretul relaţiei dintre el şi animalul cu care se prezintă la competiţii. 

Reprezentaţiile i-au încântat şi pe cei mici. Pe lângă spectacol, organizatorii au mai vrut ceva. Să atragă atenţia şi asupra turismului ecvestru. 

Zona aleasă pentru festival nu e deloc întâmplătoare. Se spune că, în trecut, mulţi haiduci poposeau în zonă. 

Aflat la cea de-a doua ediţie, Haidook Summer Fest i-a întâmpinat pe spectatori nu numai cu lecţii de dresaj... ci şi cu bucate tradiţionale.