Şoferul român care a provocat în Ungaria un accident cu doi morţi era cu ochii pe radioul din maşină, în momentul impactului. Alţi doi oameni au fost grav răniţi, în vreme ce românul care a provocat nenorocirea a scăpat nevătămat.

Accidentul a avut loc vineri seara, după ora 21:00, pe M3, la km 198, în apropiere de Debrecen. O maşină înmatriculată în Ungaria la volanul căreia se afla un cetăţean român a intrat din spate într-un autoturism care circula în faţa sa şi în care se aflau patru persoane.

Articolul continua dupa recomandari

Două dintre acestea au murit pe loc, alte două au ajuns la spital în stare extrem de gravă. Şoferul care a provocat accidentul a suferit răni minore, refuzând transportul la spital, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Presa maghiară scrie că, în momentul impactului, şoferul vinovat era cu ochii în aparatul de radio din maşină şi nu a văzut că autoturismul din faţa lui a încetinit, astfel că l-a lovit în plin. Nu există urme de frânare a maşinii care a provocat tragedia, la locul accidentului.

Acesta a fost al treilea accident în doar patru zile, săptămâna trecută, în care un român a fost implicat, în Ungaria. 9 români au murit marţea trecută într-un microbuz care s-a izbit de un TIR, iar după două zile şoferul unei camionete a pierit şi el după ce a intrat într-un camion.