Şoferul român de TIR care a scăpat dintr-un teribil accident lângă Gijon, după ce camionul condus de colegul lui s-a răsturnat, uimit de salvatorii spanioli. Bărbatul a povestit cum intervenţia acestora a fost nu doar promptă, ci şi extrem de profesionistă.

Liviu Grigoraş era pe locul din dreapta al camionului când colegul său de la volan a pierdut controlul şi s-a răsturnat. Liviu a scăpat cu răni minore şi o sperietură teribilă, dar a rămas şi plăcut impresionat de felul în care s-a intervenit imediat după accident.

Articolul continua dupa recomandari

Vezi 4 imagini în Galerie

"Am rămas uimit de serviciile spaniole. Ambulanţa, pompierii, poliţie şi recuperarea camionului. Salvarea a venit urgent, pompierii super pregătiţi, cei de la autostradă şi grau, profesionişti.", a povestit Liviu, al cărui coleg a ajuns la spital la Oviedo, după ce braţul i-a fost prins între cabină şi asfalt.

"Spitalul din Oviedo? Nici nu încape discuţie, lux! Mi-aş dori din tot sufletul să avem aşa servicii în România. E prima dată când mă lovesc aşa de autorităţi şi servicii spaniole, sunt plăcut surprins!", a mai completat românul.

Vezi 4 imagini în Galerie

Camionul românesc s-a răsturnat luni după-amiază pe A8, în Spania, în dreptul oraşului Gijon. Transporta pe platformă mai multe autoturisme, venind cu ele din Germania. Pe o coborâre, pe carosabil umed, şoferul a pierdut controlul volanului, camionul a intrat în balans şi s-a răsturnat de-a latul sensului de mers.