Șoferul care a ucis un tânăr de 29 de ani într-un accident în București este în arest preventiv. Decizia a fost luată la câteva ore după ce a fost reținut. Tânărul era drogat și băut în momentul în care a lovit pietonul. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Judecătoria Sectorului 3 din București a decis ca șoferul drogat care a comis accidentul mortal să stea în arest preventiv pentru 30 de zile.

Articolul continua dupa recomandari

Multiple acuzații la adresa șoferului

Tot duminică seară, înainte de a fi dus în fața judecătorului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. El a fost acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Șoferul este autorul unui accident mortal, produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în București, la intersecţia bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Constantin Brâncuşi. Șoferul a lovit un pieton, când se întorcea de la un club.

Șoferul a consumat și alcool, și droguri

După accident, șoferul a fugit. S-a dus acasă, și-a lăsat mașina într-o parcare subterană și s-a culcat. El s-a predat la insistențele părinților săi. În urma analizelor, polițiștii au descoperit că șoferul consumase și alcool, și droguri.

Victima accidentului este un tânăr de 29 de ani, care, în momentul impactului traversa strada pentru a se duce la serviciu.

- Acest articol a fost actualizat -