Şoferul care l-a ucis pe Filip, la Cluj, a vorbit, în lacrimi, despre tragicul accident pe care l-a produs: "Foarte tare regret ce am făcut!". Tânărul de 21 de ani, Serghei, a fost dus cu mandat de arestare la judecătorie.

Un tânăr din Bistriţa a murit duminică seara la Cluj, în maşina condusă de tatăl lui, regulamentar, după ce un BMW condus de un moldovean de 21 de ani a intrat cu viteză pe contrasens. Cele două autoturisme s-au izbit violent şi Filip a murit încarcerat. 

Articolul continua dupa recomandari

Mama lui, care era pe bancheta din spate, e grav rănită, în vreme ce şoferul vinovat de accident, Serghei, a scăpat nevătămat. El a fugit apoi de la locul accidentului, dar a fost prins de un tânăr poliţist aflat în timpul liber.

"Tânărul în vârstă de 21 de ani din Republica Moldova conducea auto dinspre gara înspre centru, pe strada Horea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un auto condus din sens opus.

Imediat după impact, şoferul care a provocat accidentul, împreună cu pasagerul, au fugit de la faţa locului, fiind depistaţi de poliţişti pe strada Racoviţa. Şoferul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.", a fost comunicatul poliţiei.

Serghei A. a fost dus luni la mandat, la Judecătorie, iar la intrarea în clădire, cu lacrimi în ochi, a spus: "M-am speriat. E prima dată... Eu foarte tare regret ce am făcut, îmi cer scuze de la oamenii care au rămas vii, mi-e tare greu să explic.", a spus tânărul.