Şoferul autoturismului BMW, vinovat de accidentul în care au murit doi tineri de 18 şi 25 de ani, a fost prins de poliţişti, după ce fugise de la locul tragicului eveniment imediat după impactul mortal.

În una dintre maşini se afla şi un copil, toate cele cinci victime rezultate din impactul devastator fiind preluate de echipajele medicale şi transportate de urgenţă la spital.

Articolul continua dupa recomandari

Şoferul fugar, prins de poliţişti

Doi tineri au murit, iar alte două persoane, între care şi un copil, au fost rănite, în urma unui  accident produs pe DN 17, la ieşirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava. Într-o maşină se aflau doi adulţi şi un copil, iar în cea de a doua a fost găsită o persoană încarcerată, iar şoferul autoturismului respectiv a dispărut de la locul accidentului. 

Şoferul fugar a fost căutat ore în şir de poliţişti, după ce fugise de la locul accidentului. Impactul a avut loc între un autoturism BMW seria 3, de fabricaţie mai veche şi un Volkswagen.

Ambulanţe SMURD, descarcerare şi alte ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă judeţean au intervenit la locul accidentului.

Cei doi tineri care au murit, de 18 şi 25 de ani, sunt din Ostra şi Frumosu, două comune din Suceava.